Mimis Blogg

Hej igen

Jag får börja med att be om ursäkt för att jag inte skrivit något på länge. Jag ska inte försöka ursäkta mig, jag har bara haft lite mycket att göra, en jobbig arbetssituation till exempel, men nu har jag bytt jobb.

 

Även om du lyckats börja tänka positivt och vänder tråkigheter till möjligheter eller väljer bort dem, kan och kommer du att råka ut för sorgliga situationer. Det är ingen det förunnat att slippa undan ett helt liv. Men det är inte meningen att du ska trycka undan sorg eller andra negativa känslor. Separation, dödsfall, sjukdom. Det finns mycket som försöker stjälpa dig i din strävan efter lycka och glädje. När du drabbas av sånt ska du inte undvika din sorg, utan ta vara på den på rätt sätt. Behöver du gråta, skrika, sörja så ska du göra det. Det viktiga är att låta tiden ha sin gång. När du har lärt dig att tänka positivt, har du lättare att hantera sorgen.

 

Några behöver proffessionell hjälp, är du en av dessa låt det vara så. Dra dig inte för det, det är ofta det bästa för att komma vidare för många och det är inget som man behöver skämmas för.

Samla på positiva citat att plocka fram vid tunga stunder, det tycker i alla fall jag är lugnande och stäkrande. Mina favoriter är Albert Einstein och Nalle Puh. Faktiskt..

 

Det vackraste vi kan uppleva är det oförklarliga. Einstein

 

Du darrade bara invärtes och det är det modigaste sättet att inte darra, som finns för ett Mycket Litet Djur. Nalle Puh

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

15.06 | 07:56

Hej. Det låter ju trevligt, men det är inte hos mig du kan jobba. Jag ger bara förslag på olika varianter att tjäna pengar. Lycka till.
Mimi

...
14.06 | 22:11

Hej jag skulle vilja söka jobb hos er o jobba sol telefon är finns:)

...
14.03 | 10:52
Hem och länkar har mottagit 6
14.03 | 08:23
Text har mottagit 1
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS