Mimis Blogg

Det var länge sedan

Ojojoj! Nu var det länge sedan jag skrev något. Nu vill jag skärpa mig så at tdet finns något kul att läsa.

Sommaren är snart till ända och de flesta återgår till sina vardagar. Själv tycker jag att det är lite skönt att hösten är i antågande. Sommaren kanske varit lite i blötaste laget, men nu på slutet har vi ändå fått känna av värme och sol. Det gör att hösten inte känns så tung.

Jag gillar i och för sig höstens vackra färger och klara luft. Och dess doft! Natur och mylla. Dessutom är det roligt att klä på sig höstkläder och kängor (även om jag gillar när jag slipper bylta på mig på sommaren).

Nu är det dags att stapla ved och börja elda i kaminen, det är också något jag välkomnar så här års. Liksom nyplockade bär och svamp, fåglarnas höstläten, mysiga filmkvällar med mörka fönster och att min katt slutar fälla så mycket. Indiansommarkvällar ute med kräftor eller grillat, som en dessert på sommaren.

Det finns så mycket som kan glädja även när sommaren närmar sig sitt slut. Se alla glädjebloss som lyser upp vardagen och som vill uppmärksammas. Leta reda på vad du tycker är bra med den tid som är nu. Det kanske kan vara lite svårt att tänka om när man brukar bli vemodig och ledsen frampå höstkanten, men försök och om du lägger manken till kommer du snart att upptäcka allt som bara väntar på att upptäckas.

Så, tänk om och välkomna hösten, må gott och gör det bästa av den Ha ha!

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

15.06 | 07:56

Hej. Det låter ju trevligt, men det är inte hos mig du kan jobba. Jag ger bara förslag på olika varianter att tjäna pengar. Lycka till.
Mimi

...
14.06 | 22:11

Hej jag skulle vilja söka jobb hos er o jobba sol telefon är finns:)

...
14.03 | 10:52
Hem och länkar har mottagit 6
14.03 | 08:23
Text har mottagit 1
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS