Mimis Blogg

Sommarreflektioner

Torsdag 5/7:

Vädret är härligt idag, Ett tunnt molntäcke som förhindrar att det blir för varmt när jag går ut i trädgården och rensar ogräs. Att ändra sina planer utifrån t ex vädret (om det är en viktig fråga) är bra. Jag tycker inte att det är jättekul att rensa och det blir bara jobbigare om solen gassar. Då hjälper det inte att jag VILL ha en fin kulle med "rätt" växter, om vädret är varmt. Dessutom att klaga på vädret är deffinitivt slöseri med energi, det kan inte rättas till. Därför, att  vända hela situationen till positiva tankar hjälper mig att komma ut och rensa idag. 

Hade det varit för varmt, hade jag kanske satt mig i en stol under ett träd med en god bok, för att lite senare bygga på vår damm, som inte är klar än på ett tag.

Imorgon är jag glad att det ska regna och åska (visst, jag gillar sånt väder) så kan jag vara inomhus på Lucky Bowl och dekorera väggarna.

Att klaga på vädret är som sagt riktig slöseri med energi. Det blir ju som det blir. 

Återkommer kanske sen, när jag rensat. tar kanske ett foto och lägger upp här. Jag blir nog inte klar idag, men det blir fint, det jag hinner Vinkar

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

15.06 | 07:56

Hej. Det låter ju trevligt, men det är inte hos mig du kan jobba. Jag ger bara förslag på olika varianter att tjäna pengar. Lycka till.
Mimi

...
14.06 | 22:11

Hej jag skulle vilja söka jobb hos er o jobba sol telefon är finns:)

...
14.03 | 10:52
Hem och länkar har mottagit 6
14.03 | 08:23
Text har mottagit 1
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS