Mimis Blogg

Sommaren som jag gillar den

Nu är sommaren precis så som jag vill ha den. Sol, lite moln som ibland gömmer den, lite vind och 20 - 25 grader. Jag har semester någon vecka till och inte en massa som måste göras. Några saker hade jag tänkt bli klar med, men som sagt, semestern är inte över än. 

 

Jag fick en kasse med böcker igår. 30 stycken, helt gratis. Precis när jag läst ut den sista jag hade laddat upp med.

 

Kreativ har jag också varit. Jag har målat ett bord i shabby chic och nästan blivit klar med ett dockskåp till en liten släkting som snart fyller år. Men som sagt, dessa projekt finns det tid till att färdigställa och de är inte tyngande, bara upplyftande.

 

I början av sommaren köpte jag ett sommarkort till kollektivtrafiken till varje familjemedlem. Vi kan åka hur mycket vi vill i hela Skåne och det har vi också gjort. Det är kul att göra saker som inte kostar något. Ta med en matsäck och glada förväntningar och åk iväg. 

 

Njut av sommaren, även på de platser där solen gömmer sig mer än litegrann. Även när det regnar kan det vara mysigt. Ta tag i det där projektet som du funderat på, läs en bok, se en spännande film. 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

15.06 | 07:56

Hej. Det låter ju trevligt, men det är inte hos mig du kan jobba. Jag ger bara förslag på olika varianter att tjäna pengar. Lycka till.
Mimi

...
14.06 | 22:11

Hej jag skulle vilja söka jobb hos er o jobba sol telefon är finns:)

...
14.03 | 10:52
Hem och länkar har mottagit 6
14.03 | 08:23
Text har mottagit 1
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS