Mimis Blogg

Vårsol

Idag har jag dörren öppen. Det är ett tecken på att livet börjar bli lite lättare och ljusare.

 

Visst, jag försöker alltid se det positiva i det mesta. Vintermörker höjer stämningen i ett par stearinljus. Kyla gör att det är så skönt att kliva in i värmen och ta sig en kopp varm choklad. "Oväder" är underhållande att iaktta genom ett fönster. Jag är glad för det mesta.

 

Men det är inte mycket som går upp emot när solen letar sig igenom de envisa vintermolnen och börjar värma våra bleka ansikten och armar. När vi kan släppa in frisk luft utan att behöva stänga snabbt så att inte för mycket värme försvinner ut. När fåglarna kvittrar som galningar ute i buskarna och gässen tutar högt uppe i den blåa himlen. Ialla fall här nere i Skåne. 

 

Just nu bara jag pausar lite i utearbetet. Tidigare idag hängde jag tvätt ute på baksidan efter att jag krattat bort lite kvistar som förirrat sig under vintern. Det doftar så ljuvligt av tvätt som man hänger ute.  Jag tog en cykeltur till affären och köpte mig en bytta glass (kanske jag talar om för min son att den finns Vinkar ). Om en stund tänkte jag så lite frön som jag kan sätta i mitt fönsterhörn. Plocksallat, persilja och om jag hittar några fröpåsar sedan förra året. Sedan tänkte jag flytta några stenplattor som ska sättas som kant runt en rabatt och vattna rosskotten som min man och jag satte för ett par veckor sedan.

 

Det är vad som händer med mig när solen tittar fram och verkligen värmer. Jag får energi. Det är så härligt att leva.

 

Ge en komplimang till en främling idag. Det är jätteroligt att se reaktionen.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

15.06 | 07:56

Hej. Det låter ju trevligt, men det är inte hos mig du kan jobba. Jag ger bara förslag på olika varianter att tjäna pengar. Lycka till.
Mimi

...
14.06 | 22:11

Hej jag skulle vilja söka jobb hos er o jobba sol telefon är finns:)

...
14.03 | 10:52
Hem och länkar har mottagit 6
14.03 | 08:23
Text har mottagit 1
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS