Mimis Blogg

En härlig dag

Det har varit en härlig dag idag. Solen sken för tredje dagen i rad och det hände lite spännande. Jag kan inte gå riktigt in på det, men det som hände var inte riktigt som jag hade hoppats men sett i det stora hela var det bra. Personligen var det också bra, egentligen. Jag förstår och köper förklaringen varför det blev som det blev. Jag väljer att se det från den ljusa sidan och hoppas på det bästa.

 

Imorse, på jobbet, kom jag på att jag hade glömt att ställa fram ena soptunnan. Men när jag kom hem stod den ute vid vägen, tömd. Jag blir så glad över att "våra sopgubbar" är så tillmötesgående. Visserligen brukar jag komma ihåg, så det är kanske därför, men ändå. Galen

 

Glassbilens melodi i kombination med solen och värmen bidrog till att jag gjorde parfait som kommer att bli ljuvlig att ta fram under helgen. Det blev en jättemaräng också (vitorna ska ju inte förfaras) som doftar härligt. 

 

Det gäller att se och uppskatta det lilla och att vända bakslag så att man kan känna tillförsikt och förhoppning.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

15.06 | 07:56

Hej. Det låter ju trevligt, men det är inte hos mig du kan jobba. Jag ger bara förslag på olika varianter att tjäna pengar. Lycka till.
Mimi

...
14.06 | 22:11

Hej jag skulle vilja söka jobb hos er o jobba sol telefon är finns:)

...
14.03 | 10:52
Hem och länkar har mottagit 6
14.03 | 08:23
Text har mottagit 1
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS