Mimis Blogg

Carpe Diem?

Jag såg på nyhetsmorgon i morse och en pastor påminde mig om mina egna funderingar som jag har haft ibland. De flesta livsstilscoacher säger ju att vi ska fånga dagen. Inte tänka bakåt och inte framåt utan leva i nuet. Kanske det är lite snävt att tänka så? Om vi inte tänker bakåt kan vi inte lära av tidigare misstag och om vi inte tänker framåt är det svårt att hitta något meningsfullt med livet eftersom vi inte har något att sträva efter.

 

 

Men vi kan inte må ritigt bra om vi bara blickar bakåt och grämer oss över misstag som vi inte kan göra ogjorda eller bara planerar framtiden och ska bli lyckliga bara det blir på ett visst sätt som vi drömmer om. 

 

Jag tror att vi måste blanda de olika sätten att se sitt liv på. Lära av tidigare misstag, så att vi inte gör om dem. Leva nu och fånga dagen, se alla små under och vackra saker runt omkring oss. Planera för framtiden så att vi har ett (eller fler) mål med vårt liv. Vad sägs om det?

Ha en skön dag och fånga den medan den är. Men tänk också på helheten.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

15.06 | 07:56

Hej. Det låter ju trevligt, men det är inte hos mig du kan jobba. Jag ger bara förslag på olika varianter att tjäna pengar. Lycka till.
Mimi

...
14.06 | 22:11

Hej jag skulle vilja söka jobb hos er o jobba sol telefon är finns:)

...
14.03 | 10:52
Hem och länkar har mottagit 6
14.03 | 08:23
Text har mottagit 1
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS