Mental hälsa

Mental hälsa

Att må bra inombords är en förutsättning för positiva framgångar. Jag menar inte att känslor ska förnekas eller stängas in men negativa energier p g a destruktiva känslor kan stjälpa dig om du inte gör något åt dem. Om du är arg hela tiden och låter det gå ut över ditt välmående kan du inte utvecklas i rätt riktning. Eller om du är ledsen och låter det trycka ner dig eller om du är trött eller rädd. Men lösningen är inte att trycka ner känslan, det gäller att försöka att inte få känslan från början.

Det som styr dina känslor är dina tankar. Den som styr över dina tankar är,... just det, du. Så i slutänden är det du som styr dina känslor. Som jag nämnt i "Mental träning" kan du byta ut ord i dina tankar, "måste" till "vill" t ex. Tankens kraft är större än vi tror. Ändra dina tankar så ändras känslorna. 

 

Ett sätt att bli av med envis ilska mot någon som gjort dig illa, är att förlåta , inte för den personens skull utan för din egen.

 

Det blir lättare att lära dig att tänka annorlunda om du först tränar upp hjärnan. Försök hitta någon tanketräning som du gillar - puzzel, suduko, korsord, frågesport, tankenötter. Det finns böcker för det mesta, det finns faktiskt puzzel på nätet (thejigsawpuzzles.com t ex) där du kan göra puzzel själv, från egna bilder. Jag har lagt in några puzzel själv på min sida, men de är så enkla så de är snarast till barn.

 

Handla fraktfritt på Zalando.se

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

15.06 | 07:56

Hej. Det låter ju trevligt, men det är inte hos mig du kan jobba. Jag ger bara förslag på olika varianter att tjäna pengar. Lycka till.
Mimi

...
14.06 | 22:11

Hej jag skulle vilja söka jobb hos er o jobba sol telefon är finns:)

...
14.03 | 10:52
Hem och länkar har mottagit 6
14.03 | 08:23
Text har mottagit 1
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS