Magi

Magi inom dig

"Ibland, när man står på den nedersta slån på bron och lutar sig fram och ser ån långsamt flyta fram under sig, vet man plötsligt allt som finns att veta" Nalle Puh

Det är lite härligt, tycker jag, att kalla min inre styrka och kraft, för Magi. Det ger den ännu större makt i livet. Jag vill ha magi i mitt liv, att det var den jag behövde hitta för att föra mitt liv framåt. Allt känns mer spännande och intressant då. Att känna magin och att utveckla mina styrkor genom den. Det gör det lite roligare att hålla ut och finna det man söker. Även här, när det gäller magi, ska man tänka positivt, inga negativa självuppfyllande profetior väcker din magi.

Vill du också hitta magin i ditt liv? Jag ska försöka leda dig att finna den och förstå hur den kan förändra ditt liv och öde.

-Det första du ska göra är att lära dig att lita på din instinkt.

-Det andra är, upptäck din inre skönhet.

-För det tredje ska du öppna ditt hjärta och hitta ditt syfte.

-Lägg ditt förflutna bakom dig.

-Lär känna din ande.

Instinkt

Din instinkt är ditt inre som talar till dig. Den lyssnar till det som inte ditt medvetna registrerar. Du vet en person som du inte tycker om, men du kan inte peka på varför. Denna person skickar ut signaler som du uppfattar med ditt inre, som skickar det till ditt medvetande. Du känner av din instinkt. Talar din instinkt om för dig att ta ett visst beslut, lyssna på den, det är säkert rätt beslut. 

Du kanske inte trivs på ditt jobb? Du längtar alltid till helgen, tycker inte att du uträttar något, vore det inte för pengarna skulle du inte jobba alls, du är ofta sjuk. Det är också din instinkt som talar till dig. Du är inte på rätt plats, har inte hittat din sanna uppgift. När du blivit medveten om detta kan du börja leta efter signaler som leder dig till din uppgift. Då kan du hitta det som du är rätt för.

Din inre skönhet

Det är faktiskt ingen klyscha, det där med inre skönhet. Jag har många gånger träffat på personer som visat sin sanna inre skönhet först när man lärt känna henne/honom. En person med yttre skönhet men utan djup och ande är långt ifrån lika vacker som någon med ett alldagligt (eller kanske tom "fult" utseende) som visar ett intressant djup och som har en vacker ande. Den senare skönheten är så mycket mer värd och många är de som bytt plats om uppfattningen om vem det är som är vacker. Den som är klassiskt vacker på utsidan kan bli riktigt ful om anden visar sig vara det.

Så upptäck din inre skönhet. Om du inte kan hitta den utan märker att du inte är så vacker på insidan kanske det är dags att fundera på hur du är mot andra. Det är en skönhet som går att ändra utan plastikkirurgi. 

Öppna ditt hjärta och finn ditt syfte

Som jag skrev om din instinkt, så hjälper den dig att känna av när något känns fel. Har du inte hittat ditt syfte, din mening, så är det dags att finna dem. Öppna ditt hjärta och känn efter, leta efter signaler, ledtrådar, till din uppgift. Det är bara du själv som kan upptäcka när du funnit det som är ditt syfte. Det kan vara svårt att upptäcka, men om du lyssnar till din instinkt och öppnar ditt hjärta, hör du viskningen, ser du tecknen och du är på väg. Men var beredd på att det kan ta tid.

Lämna ditt förflutna bakom dig

Det som har varit ska lämnas därhän. Du kan inte göra något åt det som blivit fel annat än att lära av dina misstag. Att älta dem och tycka synd om sig själv hjälper inte ett dugg. Alla resor börjar med ett litet steg. 
 -Lev nu. Stilla dina sinnen och håll dig borta från det förflutna och framtiden.
 -Göm inga känslor. Förstå dem så förstår du vem du är.
 -Din bild av vem du är, är viktigare än vad andra säger. Lita på dig och dina instinkter. 
 -Skapa din egen verklighet och ditt liv. 

Bli vän med din ande

Din ande, själ om du så vill, är det som är du. Alla dina för- och nackdelar. Din personlighet, dina styrkor och svagheter, dina tankar och minnen. Anden är du. 

Det är viktigt att inte blunda för andens sanna väsen. Finns det något som du inte gillar är det bättre att göra något åt det istället för att blunda för det. För om det inte är något som du kan leva med är det svårt att  bli vän med din ande. Att bli vän med din ande är att älska dig själv och att älska dig själv är att kunna älska andra. Dessutom, först när du är vän med din ande kan du ägna dig åt ditt syfte och det går inte en massa onödig energi till att gnälla eller tycka synd om dig själv.

När du blivit vän med din ande kommer du att utstråla energi och kraft. Andra kommer att vilja vara i din närhet, då de känner och gillar din styrka. Du kommer att bli en energigivare. 

😀 Källa: Bushnell, Laura. Livets magi, Damm förlag, Malmö, 2005Här finns de nya Adidasskorna - Sambakollektionen! Zalando.se

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

15.06 | 07:56

Hej. Det låter ju trevligt, men det är inte hos mig du kan jobba. Jag ger bara förslag på olika varianter att tjäna pengar. Lycka till.
Mimi

...
14.06 | 22:11

Hej jag skulle vilja söka jobb hos er o jobba sol telefon är finns:)

...
14.03 | 10:52
Hem och länkar har mottagit 6
14.03 | 08:23
Text har mottagit 1
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS