Visualisering

Se det framför dig

"En riktigt skarp hjärna kan fånga en Heffaklump om han bara vet hur man ska göra." Nalle Puh

Att visualisera, föreställa sig, fantisera är ett effektivt sätt att nå sina mål. Ju fler sinnen du använder och ju intensivare inlevelse du känner desto bättre resultat får du. Hör ljud som är relevanta, känn doften av popcorn/ havet/mat eller vad det nu är som förknippas med ditt mål, känn vind i ditt ansikte (om det är väsentligt), upplev smaken av något gott, se framför dig - ur din synvinkel - det du vill lyckas med, och se dig klara av det med marginal. 

Projicera ditt mål med tanken och konstruera bilder - utifrån så många av dina sinnen som möjligt - i ditt inre, känn och lev dig in så mycket du bara kan. Resultatet blir bättre ju intensivare du känner och ju starkare inlevelse du kan uppleva. Framkalla en stark tillfredsställelse när du i tanken, visionen, har lyckats. Detta är din sanning och ju mer du känner det desto kraftigare effekt får det på ditt verkliga resultat.
Du måste känna att det inte är en önskedröm utan en framtid som kommer att ske.

Det är inte en snabb lösning som du kan ta till strax innan, utan du behöver upprepa din visualisering flera dagar, veckor innan du ska prestera. För varje gång du visualiserar ditt mål kommer det att kännas mer som din sanning och till slut är den en del av din verklighet.

Ditt självförtroende kommer under arbetets gång att öka och du kommer att känna dig säkrare och starkare.

Naturligtvis måste man träna samtidigt, med fysik, skicklighet eller kunskap. Du kan inte slå världsrekord i ett sprinterlopp om du inte tränar teknik, kondition och uthållighet samtidigt 🙂Handla fraktfritt på Zalando.se

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

15.06 | 07:56

Hej. Det låter ju trevligt, men det är inte hos mig du kan jobba. Jag ger bara förslag på olika varianter att tjäna pengar. Lycka till.
Mimi

...
14.06 | 22:11

Hej jag skulle vilja söka jobb hos er o jobba sol telefon är finns:)

...
14.03 | 10:52
Hem och länkar har mottagit 6
14.03 | 08:23
Text har mottagit 1
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS